Frencken-Scholl Architecten - fotograaf Jonathan Vos

Ondernemen in het Sphinxkwartier

The Student Hotel, Nieuwe Stroom en European Journalism Centre. Zomaar wat voorbeelden van ondernemingen die hun plek hebben gevonden in het iconische Eiffelgebouw. Heb jij een creatief of innovatief bedrijf dat daar een prima aanvulling op is? Dan ben jij de ondernemer die we zoeken voor de nog resterende bedrijfsruimtes!

TSH Collab - fotograaf Jonathan Vos

Ruimte in het Eiffelgebouw

Het Eiffelgebouw is hét icoon van het Sphinxkwartier. The Student Hotel vult het middendeel en in de koppen is er ruimte voor ondernemen en wonen. Nieuwe Stroom, Frencken-Scholl Architecten en The European Journalism Centre hebben hun intrek genomen aan de zuidkant. The Collab is onderdeel van The Student Hotel en te vinden op de eerste etage aan de noordkant. Ben je op zoek naar ca. 300 m2 of 600 m2 gebruiksruimte? Bekijk dan ons fotoalbum en lees in de brochure welke mogelijkheden het Eiffelgebouw jouw bedrijf biedt.

Bedrijfsruimte in het Eiffelgebouw - fotograaf Jonathan Vos

Sphinxkwartier

Het Sphinxkwartier is een nieuw stukje Maastricht op loopafstand van de Markt en het Vrijthof. Smaakmakers zijn The Student Hotel, Bold Rooftopbar, United Nations University – Merit en Loods 5. Pathé, Lumière en de Muziekgieterij zijn culturele publiekstrekkers van formaat. Maar wat dacht je van een broodje haring op de vrijdagmarkt, een zakenlunch aan het water in het Bassin of even het hoofd leegmaken met een wandeling door het Frontenpark? Het bruisende Sphinxkwartier biedt alles voor een inspirerende werkomgeving.

Maak een afspraak!

Wil jij ook jouw bedrijf laten landen in het Eiffelgebouw? Neem dan contact op via sphinxkwartier [at] maastricht.nl

Beschikbare bedrijfsruimte in het Eiffelgebouw - fotograaf Jonathan Vos

Bedrijfsruimten in beeld

Bekijk ons fotoalbum

Fotograaf Jonathan Vos bracht de bedrijfsruimten in het Eiffelgebouw voor ons in beeld. Bekijk het hele fotoalbum via onze Flickrpagina.