Frencken-Scholl Architecten - fotograaf Jonathan Vos

Ondernemen in het Sphinxkwartier

The Social Hub (voorheen The Student Hotel), Nieuwe Stroom en European Journalism Centre. Zomaar wat voorbeelden van ondernemingen die hun plek hebben gevonden in het iconische Eiffelgebouw. Met de komst van Mooi Kliniek en Mollie Payments  zijn alle bedrijfsruimtes in het Eiffel gebouw in gebruik.

TSH Collab - fotograaf Jonathan Vos

Ruimte in het Eiffelgebouw

Het Eiffelgebouw is hét icoon van het Sphinxkwartier. The Student Hotel vult het middendeel en in de koppen is er ruimte voor ondernemen en wonen. Nieuwe Stroom, Frencken-Scholl Architecten en The European Journalism Centre hebben hun intrek genomen aan de zuidkant. The Collab is onderdeel van The Student Hotel en te vinden op de eerste etage aan de noordkant. Ook de rest van de noordzijde van het gebouw is volledig verhuurd. Er is dus geen ruimte meer beschikbaar. Wil je toch meer weten over de mogelijkheden stuur dan een mail naar sphinxkwartier [at] maastricht.nl .  Misschien past uw initiatief bij een van onze collega-ondernemers in het Sphinxkwartier. Voor kleine ondernemers die op zoek zijn naar een beperkte ruimte is wellicht the Collab een optie.

Bedrijfsruimte in het Eiffelgebouw - fotograaf Jonathan Vos

Sphinxkwartier

Het Sphinxkwartier is een nieuw stukje Maastricht op loopafstand van de Markt en het Vrijthof. Smaakmakers zijn The Student Hotel, Bold Rooftopbar, United Nations University – Merit en Loods 5. Pathé, Lumière en de Muziekgieterij zijn culturele publiekstrekkers van formaat. Maar wat dacht je van een broodje haring op de vrijdagmarkt, een zakenlunch aan het water in het Bassin of even het hoofd leegmaken met een wandeling door het Frontenpark? Het bruisende Sphinxkwartier biedt alles voor een inspirerende werkomgeving.

Bedrijfsruimten in beeld

Bekijk ons fotoalbum

Fotograaf Jonathan Vos bracht de bedrijfsruimten in het Eiffelgebouw voor ons in beeld. Bekijk het hele fotoalbum via onze Flickrpagina.