Parkeren in en rond het Sphinxkwartier - fotograaf Fred Berghmans

Parkeren in en rond het Sphinxkwartier

Het Sphinxkwartier Maastricht is bereikbaar per auto, met openbaar vervoer, (brom)fiets of te voet. Of u nou kiest voor het snelste, gezelligste of meest duurzame vervoer: via de website van Maastricht Bereikbaar krijgt u snel een reisadvies op maat.

Parkeren rondom het Sphinxkwartier

Parkeren bij P Frontenpark en P Sphinx is parkeren in hartje Sphinxkwartier! De in- en uitritten bevinden zich aan de Frontensingel en via het Sphinxterrein wandelen bezoekers binnen enkele minuten naar de Boschstraat. Of verder richting Markt en het Vrijthof. 

P-Sphinx - fotograaf Fred Berghmans

P Sphinx

Parkeerterrein P Sphinx bevindt zich dichtbij het stadscentrum van Maastricht en daarom duurder. Gedurende de eerste 26 minuten betalen automobilisten € 1,-. Daarna loopt het tarief op tot maximaal € 14,- per dag. P-Sphinx is schoon, verlicht en er is camerabewaking. Automobilisten kunnen dagelijks inrijden tussen 7.00 en 24.00 uur. Uitrijden kan 24 uur per dag. Betalen bij de parkeerautomaten is mogelijk met contant geld, pin en credit card. Beschikt u over een gehandicaptenparkeerkaart? Op P Sphinx zijn 6 parkeerplaatsen beschikbaar (parkeren tegen regulier tarief).  Lees meer over parkeren in Maastricht.

P+W Frontenpark - fotograaf Fred Berghmans

P Frontenpark

Langdurig én goedkoop: dat is parkeren op de Park & Walk parkeerterreinen. P Frontenpark bevindt zich op slechts luttele minuten lopen van het Sphinxkwartier en op ongeveer 10 minuten wandelen van de Markt in Maastricht. P+W Frontenpark is dagelijks 24 uur per dag open. Voor de eerste 40 minuten parkeren wordt € 1,- in rekening gebracht, daarna loopt het tarief op tot maximaal 10 euro voor een hele dag. Voor automobilisten in het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart zijn 8 parkeerplaatsen beschikbaar (parkeren tegen regulier tarief). Meer over parkeren in Maastricht op de website van Maastricht Bereikbaar.

Algemene voorwaarden P Sphinx

Automobilisten moeten rekening houden met algemene voorwaarden bij parkeren op P Sphinx. Bekijk de algemene voorwaarden voor kortdurend parkeren hier. De algemene voorwaarden voor langdurend parkeren vindt u hier.