Sphinxkwartier vanuit de lucht

Bijpraatbijeenkomst Sphinxkwartier op 19 april (VOL)

WE HEBBEN DE MAXIMALE ZAALCAPACITEIT BEREIKT. AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK

Het Sphinxkwartier is volop in ontwikkeling.  Op dinsdag 19 april 2022 organiseren wij  een bijpraatbijeenkomst over nieuwe ontwikkelingen. We hebben echter de maximale capaciteit van de zaal bereikt en mogen helaas geen nieuwe aanmeldingen meer aannemen.  Uiteraard kunt u wel een mail sturen naar het vermelde mailadres. We zullen dan de informatie  na de bijeenkomst met u delen. 

De afgelopen jaren heeft het gebied zich ontwikkeld tot een volwaardig stuk van de binnenstad. Maar het Sphinxkwartier is zoals vermeld nog niet klaar. Zo worden bijvoorbeeld momenteel op het zuidelijk deel van het Sphinxterrein de laatste woonblokken gebouwd. Maar we zijn ook bezig met het uitwerken van plannen voor de toekomst. 

Woonblokken en ondergrondse parking op P Sphinx
Een belangrijke ontwikkeling voor de toekomst is de ontwikkeling van de parkeerplaats Sphinx achter het Eiffelgebouw. Op deze plek worden in de nabije toekomst nieuwe woningen gebouwd met een ondergrondse publieke parkeergarage. Het is van belang dat tijdens de uitvoering van dit project de parkeercapaciteit op orde blijft. Daarom wordt een tijdelijke parkeervoorziening toegevoegd aan P Frontenpark. Tijdens de bijeenkomst lichten we dit proces en de planning nader toe.

Overige projecten in directe omgeving
We praten u op 19 april ook graag kort bij over andere projecten die (gaan) spelen in het Sphinxkwartier. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling rond de locatie Landbouwbelang, het project Sappi Zuidwest en ontwikkelingen rondom Het Radium. We geven een korte update over achtergronden en status van deze projecten.

Maximale capaciteit bereikt - aanmelden niet meer mogelijk
We hebben de maximale zaalcapaciteit bereikt en mogen geen aanmeldingen meer aannemen. Wilt u na de bijeenkomst wel de informatie ontvangen? Stuur dan een mail  naar joyce.andoetoe [at] maastricht.nl