Verborgen kantoorruimte te huur in het Sphinxkwartier

Boschstraat 28
 
Ietwat verscholen, maar gewoon midden in het Sphinxkwartier hebben we nog 182 m2 kantoorruimte te huur. De kantoorruimte ligt op de eerste en tweede verdieping van een karakteristiek historisch pand aan de Boschstraat 28. De ingang ligt tussen de voormalige Festivillage (binnenkort Olround Bowling) en het oude Sphinx-hoofdkantoor waar nu UNU-MERIT gevestigd is. Als onderburen heb je een advocatenkantoor. Het pand is in principe per direct beschikbaar. Aan het pand kunnen uiteraard in overleg nog aanpassingen worden gedaan.
Werken in het dynamische Sphinxkwartier

Het Sphinxkwartier is een nieuw stukje Maastricht op loopafstand van de Markt en het Vrijthof. Smaakmakers zijn The Student HotelBold RooftopbarUnited Nations University – Merit en Loods 5PathéLumière en deMuziekgieterij zijn culturele publiekstrekkers van formaat. Maar wat dacht je van een broodje haring op de vrijdagmarkt, een zakenlunch aan het water in het Bassin of even het hoofd leegmaken met een wandeling door het Frontenpark? Het bruisende Sphinxkwartier biedt alles voor een inspirerende werkomgeving.

Meer weten?
Heb je interesse in deze kantoorruimte? Of wil je meer weten? Neem dan contact op via sphinxkwartier@maastricht.nl. Via onze Flickraccount kun je alvast meer foto’s bekijken (fotografie: Fred Berghmans).