44547604870_30731af6ca_o.jpg

Parkeren in en rond het Sphinxkwartier

Parkeren bij P+W Frontenpark en P Sphinx is parkeren in hartje Sphinxkwartier! De in- en uitritten bevinden zich aan de Frontensingel en via het Sphinxterrein wandelen bezoekers binnen enkele minuten naar  Boschstraat. Of verder richting Markt en het Vrijthof.

P+W Frontenpark

Langdurig én goedkoop: dat is parkeren op de Park& Walk parkeerterreinen. P+W Frontenpark bevindt zich op slechts luttele minuten lopen van het Sphinxkwartier en op ongeveer 10 minuten wandelen van de Markt in Maastricht. P+W Frontenpark is dagelijks 24 uur per dag open. Voor de eerste 42 minuten parkeren wordt € 1,- in rekening gebracht, daarna loopt het tarief op tot maximaal 9 euro voor een hele dag.

P-Sphinx

Parkeerterrein P-Sphinx bevindt zich dichterbij het stadscentrum van Maastricht en daarom duurder. Gedurende de eerste 27 minuten betalen automobilisten € 1,-. Daarna loopt het tarief op tot maximaal € 14,- per dag. P-Sphinx is schoon, verlicht ën er is camerabewaking. Automobilisten kunnen dagelijks inrijden tussen 7.00 en 24.00 uur. Uitrijden is 24 uur per dag mogelijk.

Voorwaarden parkeren bij P Sphinx
Bij los gebruik van de parkeerplaats Sphinx zijn de ‘Algemene Voorwaarden eenmalige verkoopovereenkomst’ (PDF) van toepassing.
Voor abonnementhouders gelden er speciale Algemene Voorwaarden (PDF).

Betalen

Abonnementen voor P-Sphinx worden niet meer verstrekt. De meest dichtstbijzijnde plek om een parkeerabonnement af te sluiten is P+W Frontenpark (tot maart 2019 P+W Cabergerweg). Betalen bij de parkeerautomaten is mogelijk met contant geld, pin en credit card.

Rijroutes parkeerterreinen

Parkeeralternatief: P+R Noord

Maastricht is een compacte stad en P+R Noord is prima alternatief voor een bezoek aan het Sphinxkwartier en stadscentrum. P+R Noord ligt op 2 minuten rijden vanaf de autosnelwegen A2 (afrit 52) en A79 (afrit 1).  Je parkeert er gratis en reist goedkoop verder naar hartje Maastricht met de bus, trein, of (deel)fiets.

Kijk voor meer informatie over parkeren in Maastricht op de website van Maastricht Bereikbaar

Bereikbaarheid Sphinxkwartier.

Wil je meer weten over de bereikbaarheid van het Sphinxkwartier per auto, openbaar vervoer, (brom)fiets of te voet? Neem dan een kijkje op ‘bereikbaarheid Sphinxkwartier’

Accessibility of the Sphinx Quarter