interieur

Opening Dokdertien


Het eerste pop-up restaurant in Maastricht

Dokdertien, Bassinkade 13

11 juli 2013

16.00

Vandaag precies een week open en nu al een groot succes. We hebben het over DOK Dertien, het eerste pop-up restaurant in Maastricht. ’t Bassin om precies te zijn. Op de sfeervolle kades van de historische binnenhaven in Maastricht opende Ruud van Oost, Marc Neven en Gerrie Plass – bekend van Quasi Molo, The Harbour Club en Molo 5 – hun uniek en vernieuwend concept.

Een pop-up heeft een tijdelijk karakter. DOK Dertien zal daarom slechts drie maanden geopend zijn. Het interieur is een stijlvolle verzameling van antieke meubelen en vintage spullen. Het geheel doet huiselijk aan en dat wordt nog eens versterkt door de muziek afkomstig van vinylplaten.

Genieten van de sfeer op de kade, het uitzicht over het water, verse fruits de mer, heerlijke antipasti, bijzondere gin-tonic combinaties, speciaal bieren van Gulpener of een goed glas wijn van Sauter Wijnen, het kan er allemaal. De glimlach van het vriendelijke personeel en het zonnetje maken het feest compleet.

DOK Dertien gaat voor vers en lekker, en dat weten ze 100% waar te maken. Gewoon een keer binnenlopen voor een borrel of een plateau fruits de mer, absoluut de moeite waard! Wacht niet te lang, want over drie maanden is DOK Dertien weer weg.

Bezoek de website voor meer informatie