Eiffel-exterieur

Gevraagd: meedenkend vermogen voor lofts in Eiffelgebouw

28 april 2015

Momenteel wordt het ontwerp voor het cascoherstel van het Eiffelgebouw uitgewerkt. In verband met het toekomstig gebruik van het gebouw dient ook nu al te worden nagedacht over de indeling van vloeren. Op een aantal plaatsen worden ook lofts voorzien in het gebouw.

Meedenken?
Samen met de architect en een aantal specialisten wordt op maandag 18 mei tussen 11.00 en 15.00 uur een atelier Wonen georganiseerd. Wij zouden in dat atelier graag twee potentieel geïnteresseerden betrekken om mee te denken vanuit de optiek als gebruiker.

Aanmelden
Bent u oprecht geïnteresseerd in een loft in de Eiffel, variërend in maten van 80 tot 200 m2, stuur dan een mail naar belvedere@maastricht.nl. Vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer, de gewenste omvang van de loft en waarom u graag in het Eiffelgebouw zou willen wonen. U bent uiteraard ook agendatechnisch in de gelegenheid om het atelier op maandag 18 mei bij te wonen.

Uit de ingezonden reacties selecteren wij twee kandidaten. We vermelden er expliciet bij dat aan het bijwonen van het atelier geen enkel recht worden ontleend ten aanzien van een eventuele koop van een toekomstige loft.