Eiffelgebouw zoekt ondernemende geesten

Het icoon van het Sphinxkwartier komt langzaam uit de steigers en toont zijn nieuwe gezicht. Vanaf dit najaar trekt The Student Hotel in het middendeel van het Eiffelgebouw. Voor de overblijvende delen zijn we op zoek naar partners die aan willen sluiten bij de spannende ontwikkelingen in het Sphinxkwartier.

Sluit je aan!
Ben jij die ondernemer die niet in het Eiffelgebouw mag ontbreken? Heb je een creatief of innovatief bedrijf. Past jouw organisatie op het gebied van cultuur en ontspanning? Ben je op zoek naar een ruimte van ca 300 m2 of 600 m2? Bekijk dan onze brochure en ontdek welke mogelijkheden het Eiffelgebouw jouw bedrijf biedt.

Sphinxkwartier
Als je kiest voor ondernemen in het Eiffelgebouw, weet je zeker dat je terechtkomt in een dynamische omgeving. Dit nieuwe stukje Maastricht is jong van geest en volop in ontwikkeling. Smaakmakers zijn The Student Hotel met haar ‘skylobby’ en ’summer courses’, United Nations University –Merit en Loods 5. En Pathé, Lumière Cinema en de Muziekgieterij zijn culturele publiekstrekkers van formaat. Maar wat dacht je van een broodje haring op de vrijdagmarkt, een zakenlunch aan het water in het Bassin of even het hoofd leegmaken met een wandeling door het Frontenpark? Het bruisende Sphinxkwartier biedt alles voor een inspirerende werkomgeving.